Grävmaskiner

Grävmaskiner – Tips för att köpa, hyra & serva

Är du ute efter att köpa eller hyra grävmaskin? Eller kanske skaffa fram reservdelar eller serva din befintliga maskin? Då har du hamnat rätt! Här ger vi dig våra bästa tips när det kommer till grävmaskiner.

Köpa grävmaskin & reservdelar

Här delar vi med oss av inspiration, tips och råd vad gäller köp av ny grävmaskin samt köp av reservdelar. Oavsett om du är på jakt efter någonting nytt eller är i behov efter enstaka delar eller tillbehör så kan du hitta det online.

Hitta grävmaskin

Letar du efter att köpa grävmaskin? Här hittar du tips på vart du kan köpa grävmaskiner, både till din entreprenadfirma och privat.

Cat.com – Oavsett vilken typ av arbete du behöver en grävmaskin till så kommer grävmaskinerna från CAT att mäta upp till dina förväntningar. Här kan du köpa grävmaskin av högsta kvalitet med topprestanda och utmärkt bränsleeffektivitet. Ta del av entreprenadmaskiner som är kraftfulla och samtidigt enkla att använda, för att ta din verksamhet till en ny nivå.

Volvoce.com – Välj att köpa grävmaskin från Volvo som är i framkant vad gäller grävmaskiner och entreprenadmaskiner. Här hittar du grävmaskiner i alla möjliga storlekar, för alla tänkbara typer av uppdrag. Köp grävmaskin från Volvo för att åtnjuta överlägsen komfort, total kontroll samt bränslesnåla men kraftfulla maskiner.

Nykyrkamaskiner.se – Här hittar du grävmaskiner från Sunward – Ett internationellt företag som återfinns bland topp 50-listan över globala tillverkare av entreprenadmaskinsföretag. I Sunwards utbud av entreprenadmaskiner hittar man pålitliga och väldesignade grävmaskiner i flera storlekar, från 1–90 ton.

Köp en begagnad grävmaskin

Innan du bestämt dig för att köpa en ny maskin kan du se över möjligheten att köpa en begagnad grävmaskin. På nätet kryllar det av begagnade grävmaskiner som i många fall fungerar precis lika bra som en sprillans ny grävmaskin. Här tipsar vi om återförsäljare av begagnade grävmaskiner.

Mascus.se – Ta del av begagnade grävmaskiner inom entreprenad hos Mascus. Här kan du bläddra bland grävmaskiner från alla tänkbara varumärken i alla modeller och storlekar och olika prisklasser. Avgränsa resultaten för alla begagnade grävmaskiner och filtrera fram just vad du söker.

Traktornord.se – Spana in ett brett utbud av grävmaskiner hos Traktor Nord AB. Här hittar du olika begagnade grävmaskiner som finns till salu över hela landet. Bläddra bland allt från bandgrävare till hjulgrävare, minigrävare och mycket mer.

Blocket.se – Sveriges största handelsplats på nätet. Här kan du köpa begagnade grävmaskiner från både privatpersoner och företag. Här hittar du begagnade grävmaskiner från flera av världens största tillverkare av entreprenadmaskiner.

Hyra grävmaskin

På senare tid har det blivit allt mer vanligt att hyra grävmaskin, istället för att köpa. Detta kan vara ekonomiskt smart om du endast är i behov av en grävmaskin under en kortare tid eller period. Runt om på nätet kan man hitta aktörer att hyra grävmaskin av till förmånliga villkor och priser.

Ramirent.se – Hyr grävmaskin från RAMIRENT som är en ledande leverantör av uthyrningslösningar utav några av marknadens bästa grävmaskiner. Här kan du känna trygghet i att hyra grävmaskin samtidigt som du kan utnyttja deras kunskap och service.

Cramo.se – Cramo erbjuder marknaden ett stort utbud av grävmaskiner till uthyrning. Här hittar du grävmaskiner av alla modeller och storlekar tillgängliga att hyra online – tryggt, säkert, snabbt och smidigt!

Hygglo.se – På Hygglo kan du hyra grävmaskin från privatpersoner till bra priser. Tack vare Hygglos smidiga tjänst och hemsida kan du hyra grävmaskiner över hela landet, redan i dag.

Hyra grävmaskin - Pris

Vad kostar en grävmaskin i timmen? En vanligt ställd fråga när det kommer till att hyra grävmaskin. Svaret är beroende av flera faktorer såsom bland annat:

  • Typ av grävmaskin som önskas hyras
  • I vilken stad du önskar hyra grävmaskin
  • Hur länge du tänkt hyra grävmaskin

Det genomsnittliga timpriset för att hyra grävmaskin ligger vanligtvis på 500–800 kr. Det är mer förmånligt att hyra grävmaskin i ett helt dygn, då det oftast blir ett billigare timpris.

Service och besiktning – Grävmaskin

Med jämna mellanrum kommer du att behöva besiktiga din grävmaskin. Och det kommer troligtvis hända att din grävmaskin behöver service av en eller flera anledningar.